Vores rejse ind i reb miljøet

Jeg har arbejdet med mig selv en del år nu, og da jeg begyndte med reb blev det helt fint justeret. Reb gav mig og min hjerne lov til at arbejde (og nogen gange overarbejde) på fuld knald og det gør at jeg bliver mere rolig. Jeg har lært at jeg har brug for mindre larm når jeg binder. Det der virker for mig er en skillevæg, at binde lidt væk fra andre, have musik i ørene eller ørepropper.

Tim begyndte at lære os mange nye ting og jeg har altid oplevet hans glæde ved at lære fra sig. Hvis jeg har haft brug for det, er han blevet længere tid for at hjælpe. Herudover har det været fantastisk med de venner som vi har fået igennem rebmiljøet.

Jeg har selv den opfattelse at jeg ikke vil udsætte nogen for noget, som jeg ikke selv har prøvet på min egen krop. Så en dag spurgte jeg Tim om han ville prøve at binde mig i full suspension, og det sagde han ja til. Men da jeg har adhd og er en kontrol freak var det svært at give slip. Til at starte med syntes jeg ikke at det var særlig hårdt, så dum som jeg var sagde den enr sadist til en anden: “udfordrer mig og min krop”. Det gjorde han, så jeg fik en fantastisk oplevelse. Desværre havde vi ikke så meget tid, da der skulle være undervisning bagefter, men det var en fed oplevelse som jeg syntes at alle skulle prøve selvom man er Herre/rigger.

Vi har bundet med dem i 5 måneder og gik fra helt ny til øvet rigger.
Jeg har aldrig set en som har så meget lyst til at lærer fra sig som Tim. At han har Janni ved sin side som selv er mega dygtig til at vise og fortæller hvad hun kan, gør at de i min bog er et A team. Det kan ikke beskrives hvad de har lært mig, da det er så meget at jeg næsten ikke kan fortælle det hele.
Vi har valgt at lave shibari til en vinter ting, for at vi ikke kører fast i det og så har vi også noget at se frem til i de mørke måneder.

Skal jeg sige noget negativt om reb miljøet er der kun få ting.
Jeg vil sige at noget af det værste er nok at folk i rebmiljøet desværre lidt bagtaler hinanden og den måde man binder på. Det synes jeg er synd for mange af de forskellige der vil lære går fra den ene til den anden underviser. Jeg kommer til forskellige undervisere for at lære andres måde at binde på og være nysgerrig på andres synspunkt på reb og knuder. Det er der jo ikke noget galt i, men synes bare ikke eleverne skal høre på underviserens meninger om andre undervisere og samtidig skal stå for ansvaret i at lære fra sig.

Jeg bliver så glad når jeg hører at en rigger bliver smidt væk hvis de ikke overholder de etiske retningslinjer og at alle underviserne snakker sammen om det. Da det gør mig ked af at nogen vil udnytte en model som hænger og er forsvarsløs.

Men rejsen er ikke slut og vi glæder os til september. Hvor vi begynder at arbejde med Tim og Janni igen. Jeg glæder mig til at komme videre på rejsen ind i denne smukke og vidunderlige verden. Tak til jer begge to for alt det som I har givet og lært os.
BassemusogBassemand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *