Vi tilbyder alt fra Begynder til advanceret Workshops

Workshop

Det er vigtig for os, at vi som undervisere kan klargøre deltagerne til at fortsætte på egen hånd. Vi forsøger at undervise i deltagernes tempo og tilrettelægge undervisningen efter behov.

En Workshop vil typisk være af 5 timers undervisning inkl. Pauser.

I vores undervisning, er der fokus på både bunny og rigger.

Da vi har adgang til en fysioterapeut, vil du som bunny kunne søge råd og vejledning ved fysiske udfordringer. Vi har stort fokus på, at minimere risikoen for skader og ligeledes har vi meget fokus på opvarmning for bunny’er. Vi opfordrer dog altid til, at man søger læge ved fysiske problemstillinger.

Man skal selv sørge for at medbringe reb, med mindre andet er aftalt.

Man deltager frivilligt i undervisningen. Fyrsted_ropes kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle udstyr- og personskader under undervisning. Da undervisningen foregår i et privat hjem, forbeholder vi os retten til at afvise uden begrundelse.

OBS: Der er levende dyr i hjemmet og hvis dette er et problem, kan undervisningen evt. flyttes til jer mod kørselsgodtgørelse.

Vi tilbyder

Begynder Workshop
Her vil der blive undervist i de basale ting. Vi starter med rebkendskab, forventningsafstemning mellem bunny og rigger og de første bindinger såsom:
Single Column tie, Double Column tie og Hojo Cuff.
Der vil komme et par bindinger, man kan tage med hjem og lege med.
Let øvet Workshop
Her vil der bliver undervist i forskellig bindinger til floorwork og fokus på, hvordan en session ville kunne bygges op.
Som letøvet vil man have fokus på samspillet mellem bunny og rigger, tension på reb og få et bedre flow i bindingerne.
Der vil blive gennemgået lidt om nerver og sikkerhed ved semisuspension.
Øvet Workshop
Her får man muliheden for, at begynde at lave suspentions og derfor vil der være en omhyggelig gennemgang af nerver. Der vil blive nørdet i vægtfordelingen, inden man hænger op, hvordan man låser sine reb og afslutter pænt.
Der vil blive gennemgået nogle figurer, som man kan bygge med sin model.
Bunny Workshop
Denne workshop er for de par, hvor bunny'en oplever fysiske udfordringer. I denne workshop vil der være fokus på bunny'en. Vi kan her tilbyde undervisning i samarbejde med vores fysioterapeut, som vil være tilstede og være behjælpelig med råd, vejledning og et øvelsesprogram for at forsøge, at forbedre de fysiske udfordringer. Riggeren vil her lære, hvordan der kan arbejdes rundt om den givne problemstilling.
Inden denne workshop opfordres der til en lægefaglig vurdering. Der er ikke mulighed for manuel behandling men der vil dog være mulighed for, at få anlagt kinesiotape mod en lille merpris.
Denne workshop vil altid være delt, dels for at kunne tilpasse forløbet og for en evaluering af resultatet.
Diverse Workshop
Der vil løbende komme andre workshops, f.eks. i rebbehandling, avancerede wokshop, predicament, bambus mm.
Sidder I med en god ide, er I meget velkomne til at skrive en mail til info@fyrsted.dk
Så kan vi måske oprette en workshop med dette emne.

Priser på privatundervisning

Der vil være mulighed for at lave privatundervisning efter jeres ønsker og udfra det niveau I er på.

Emner kunne være; nerver og nerveskaber, predicament, transisions, Hashira mm. Send os en mail, så laver vi et tilbud ud fra jeres ønsker.

1 dag
  • 5 Timer
  • kr 1000
2 dage
  • 2x4 timer
  • kr 1600
2 Dage
  • 2 x 5 timer
  • kr 2000