Om os

Fyrsted_ropes har bundet sammen siden november 2021. Vi består af Janni (bunny) og Tim (rigger). Vi har en fælles passion for reb, med hovedfokus på shibari. Vi finder begge stor glæde og ro i fordybelsen med rebene og vi ønsker at dele vores viden til så mange mennesker som muligt.

Vi har undervist i forskellige klubber og foreninger, og valgte at starte Fyrsted_ropes for alvor i januar 2023.

Vores vision er at nå ud til så mange rebinteresserede som muligt. Vi ønsker, at benytte muligheden for at besøge hele Danmark og udlandet for, at tilegne os ny viden. Denne viden ønsker vi at tage med hjem og dele den med deltagerne i vores undervisning.

Denne hjemmeside er skabt ud fra ønsket om et forum med plads til forskellighed, debat, respekt og viden. Andre klubber, foreninger mm. som udbyder rebundervisning, workshops mm, er velkomne til at kontakte os, så kan deres arrangement blive lagt i vores kalender. På den måde, kan rebinteresserede se, hvad der sker rundt omkring i Danmark.

Derudover er det muligt at lave et blogindlæg, som kan blive lagt ud på vores blog. Det er dog med forbehold for censurering og omformulering, hvis det ikke passer sig til vores hjemmeside. Man er velkommen til at underskrive sit indlæg med et alias. Skulle en omskrivning/censurering være nødvendig, vil dette altid ske i samråd med skribenten.

Vi håber, at I finder vores side nyttig.

Bind sikkert og pas på hinanden derude. Nyd oplevelsen og vær i nuet.

Læs meget mere om, hvad vi kan tilbyde jer

Tak for en god weekend. Vi har begge lært noget nyt. Min Bunny har opnået nye "højder" og jeg selv er blevet klogere på hvordan jeg kan udfordre hende mere med reb. Jeg håber vi får mulighed for at komme på besøg en anden gang.
Kettysub69 - Micka@68
Jeg startede med at følge Shibari undervisning oktober 2022.
For mig har Shibari reb udviklet sig til at være en sensuel kunstart – et smukt sammenspil mellem to personer … hvor den ene i fuld tillid overgiver sig til den andens reb, lader sig føre og udfordres - og hvor udviklingen af begge parter kun lader sig gøre ved åben og ærlig kommunikation.
Jeg er under hurtig udvikling som Rigger – og i min spæde start blev jeg modtaget og omfavnet af Tim og Janni. Deres undervisning ind i Shibari har ramt mig dybt, udviklet mig hurtigt og givet min en tiltro på at finde min vej i mine reb.
Kompetent, personlig og udviklende vidensdeling fra dem har tændt min gnist til for alvor at starte min rejse ind i Shibari reb – kun spændt på hvor det fører mig hen …
SanneA

Find det nyeste på instagram

Her er lidt af det vi har lavet gennem tiden